Megkaptuk a Marvel Kapitány első előzetesét


 

bo 5

Először kaphatunk ízelítőt a Marvel Moziverzum új közelgő filmjéről, a Marvel Kapitányról.

Óriási várakozás előzi meg az új karakter megjelenését, aki látta a Bosszúállók: Végtelen háborút, az tudathatja, hogy az utolsó jelenetben Nick Fury (Samuel L. Jackson) egy segélyüzenetet küld el, a készülék képernyőjére pillantva pedig Marvel Kapitány (Brie Larson) csillagos jele látható. Így hát nem kérdéses, hogy a folytatásban komoly szerepet szánnak neki a készítők.

 

Annyit tudunk biztosan, hogy a 2019-ben érkező film nem eredettörténet lesz, a főszereplő Carol Danvers már birtokolja szuperképességeit, a történet szerint pedig miután elhagyta a Földet, hogy csatlakozzon a Starforce nevű csoporthoz, akiknek a vezetőjét Jude Law játssza találkoznak Ronannel (Lee Pace) és az alakváltó Skrullokkal. Az 1990-es években játszódó történetben (ekkoriban Danver, mint az Egyesült Államok légi erejének pilótája tevékenykedett) az előbb felsoroltakon kívül szemrevételezhetjük majd Nick Fury és Coulson ügynök (Clark Gregg) fiatalabb kiadását is.

Az előzetesből láthatjuk, hogy visszatér a Földre, de elvesztette sok emlékét a Starforce előtti időkből. Így a visszatekintésekkel az alkotóknak lehetősége adódik egyet csavarni a tipikus eredettörténet felépítésen.

A Marvel Kapitány 2019. március 7-től lesz látható a hazai mozikban.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Abbey, a Legenda vagyok főszereplő kutyája már 13 éves
Következő cikk Megérkezett a Stan & Ollie előzetese