Így fest a Pókember: Idegenben új gonosza, Mysterio


borito2

A Pókember: Idegenben új forgatási videóin és képein láthatjuk elsőként Jake Gyllenhaalt, mint Mysteriót.

Amióta Tom Holland felvette a pók gúnyát, a karakter ismét aranykorát éli. Éppen ezért a Marvel-moziverzum irányítója, Kevin Feige bejelentette, hogy új szövetségeseket és ellenségeket fognak kiemelni a képregények lapjairól. Többek között a Hazatérés antagonistája is az eddig nagyvásznon még ismeretlen Keselyű (Michael Keaton) volt. A második rész is ezt a mintát fogja követni, Jake Gyllenhaallal a szerepben. Bár nincs filmes élőkép, Gyllenhaal színészi kvalitásait ismerve nem lesz probléma a karakter vászonra vitelével.

A Twitteren megjelent forgatási képeken megcsodálhatjuk a jelmezét, igaz kissé messziről. A Marvel általában viszonylag hűen követi az eredeti műveket a kosztümök terén, ami első ránézésre most is így lesz. Ha jól megnézzük kivehető a zöld ruha, a lila köpeny és az arany kesztyű is. A leglátványosabb különbség a képregényekhez képest az üvegbúra hiánya. Ez több dolgot is jelenthet: vagy nem lesz a jelmeze része, vagy utólag, digitálisan kerül majd a filmbe, vagy pedig a jeleneten látható végső harc során elveszítette. De ha szemfülesek vagyunk, akkor azt is kiszúrhatjuk a friss anyagokból, hogy Pókember új noir-os (fekete) szerkót visel.

Hivatalos képet még nem adott ki sem a Marvel, sem a Sony az új ellenségről, de ha a marketing gépezet beindul, biztos sokat láthatjuk majd Mysteriót.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befutott az Elton John életrajzi film első előzetese
Következő cikk 5 film, amit vétek lenne kihagynod októberben!