Készül a Loki, a Skarlát Boszorkány és több Marvel-hős minisorozata


bo 4

A Disney hamarosan elinduló streaming szolgáltatója a legjövedelmezőbb karaktereivel veszi fel a kesztyűt a konkurenciával szemben, vagyis a Marvel Moziverzum népszerű figuráira koncentráló minisorozatokat készítenek.

A Variety értesülései szerint az ambíciózus projekt közé tartozik Loki és Skarlát Boszorkány is, de mellettük olyan további népszerű szuperhősök is szériát kapnának, akik eddig is jelen voltak a filmes univerzumukban. A legérdekesebb része a dolognak, hogy ezeket a szereplőket ugyan azok a színészek játszanák el, mint a filmekben, vagyis Tom Hiddleston a tévéképernyőkön folytathatja az ármánykodást, míg Elisabeth Olsen Skarlát Boszorkányát is jobban megismerhetnénk.

A Disney és a Marvel Studios által meg nem erősített hírből az is világossá válik, hogy a minisorozatok 6-8 epizódot tartalmaznának, míg a Marvel Moziverzum atyja, Kevin Feige bábáskodna fölöttük.

A 2019 végén induló streamingszolgáltatónak szüksége is van a nagy dobásokra, ha szeretne a fő versenytársától, a 125 millió előfizetőt számláló Netflixtől konkrét nézőket elszedni. A nézőket vonzó exkluzivitás viszont rengeteg pénzt igényel, ami a Jon Favreau irányítása alatt készülő Star Wars-sorozat 100 millió dolláros büdzséjéből is kirajzolódik, így a médiabirodalom Lokiéknak a becslések szerint mozifilmnyi, 25 millió dollár fölötti összegeket biztosít majd, ami azt a célt szolgálná, hogy a rajongók ne érezzék úgy, hogy egy szimpla szériát néznek.

Az új Marvel-sorozatok még a fejlesztés korai fázisában vannak, így sem írókkal, sem pedig premierdátummal nem rendelkeznek. A források a jelenleg futó projektek rajongóit is megnyugtatja, így a BBC-n futó A S.H.I.E.L.D. ügynökei, vagy a Netflixes Daredevil továbbra is megmaradnak, csak átkerülnek a Marvel TV-re.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Eddie Murphy a A szomszéd nője mindig zöldebb remake élén
Következő cikk Halottnak a csók 1-2. évad - kritika