A Kedvencek temetője remake-jének első képein feltámad a macska


borito 7

Az Entertainment Weekly-nek köszönhetően megérkeztek az első hivatalos képek a Paramount Pictures gondozásában készülő Kedvencek temetője remake-jéből, amin egy feltámadt macskát is szemügyre vehetünk.

Stephen King 1983-as Állattemető regényéből először 1989-ben készült mozifilm (aminek King adaptálta a forgatókönyvét), majd 92-ben egy kevésbé sikeres folytatást is megélt. Mivel a 2016-ban bemutatott AZ újabb változata elképesztő bevételi eredményeket produkált, úgy tűnk a King-adaptációk ismét a reneszánszukat élik, így közel harminc év elteltével most modernizálják a horroríró egyik legsikeresebb művének tartott Kedvencek temetőjét is, amit Kevin Kölsch és Dennis Widmyer (Tiszta tekintet) dirigálnak, Jeff Buhler és David Kajganich szkriptje alapján.

A történet a Creed családra koncentrál, akik egy természetfeletti erővel bíró indián temető szomszédságába költöznek. Miután a macskájukat elgázolja egy kocsi, eltemetik a címadásból származó helyen. Az amúgy sem a szeretetéről híres négylábú másnapra feléled, de már nem ugyan az az állat, aki előtte volt. A család élete innentől kezdve rettenetes fordulatot vesz.

A tengerentúlon 2019 április 5-re datált projektben Jason Clarke alakítja a családfő Louis Creedet, Amy Seimetz a feleségét, míg John Lithgow a család “kedves” szomszédját, Jud Crandallt, aki az egyik legfontosabb karaktere a történetnek. A friss fotók között a regény és az eredeti film rajongói több jelenetet is felismerhetnek, a megtépázott macskát meg szerintünk senkinek sem kell bemutatnunk:

macs

macs2

macs3

macs4

macs5

macs6

macs7

Wildmayer a lapnak elmondta, hogy az 1989-es verzióval ellentétben az övék közelebb fog állni a regényhez, míg a film producere, Lorenzo di Bonaventura szerint az új Kedvencek temetője az élet és a halál megértésére koncentrál, miközben felteszi a kérdést: Milyen messzire vagyunk képesek elmenni azért, hogy valakit újra láthassunk?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Clint Eastwood drogfutárként, az általa rendezett The Mule előzetesében
Következő cikk Hell on Wheels 1-5. évad - kritika