Nem akármelyik Batmobile bukkant fel a Joker film forgatásán


borito 29

Egy újabb forgatási videó futott be a Joker filmből, ami ezúttal a rajongók számára a legérdekesebb kérdést veti fel. Ugyanis az hagyján, hogy egy batmobile-t láthatunk a felvételen, ami ennél is izgalmasabb, hogy az 1966-os változatát, amit Adam West vezetett.

A Warner DC Dark/Black névre keresztelt új irányvonalának első filmjéből már láthattuk Joaquin Phoenix-et, mint a bűn bohócát, sőt egy metró aluljáróban való akcióját is szemügyre vehettük, a nemrégiben YouTube-ra kikerült videó, melyben a Todd Phillips által jelenleg New Jersey-ben forgatott projekt helyszínére egy teherautóval  szállítják ki a Batmobile-t, viszont minden eddiginél több kérdést vet fel:

A vérbeli Batman-rajongók egyből felismerhetik az ikonikus járgányt, amit Adam West használt az 1966-68 között futott sorozatban. Bár egyelőre fogalmunk sincs hogy jelenhet meg a Joker történetében, a leglogikusabb spekulációk szerint egy easter eggről van szó, míg a meredekebb teóriák szerint a Villám paradoxon történetét is beleszőtték a filmbe, amiben Bruce halálát követően Thomas Wayne válik Gotham éjszakai igazságosztójává. Ez nem is tűnik annyira ostobaságnak, ha figyelembe vesszük, hogy Phillips alkotása a 80-as években játszódik. Persze az is lehet, hogy mindez csak egy véletlen egybeesés és egy kiállításra vitték a kocsit.

Legkésőbb 2019. október 4-én biztosan megtudjuk, hogy mi köze volt a Batmobile-nak az R-besorolással kecsegtető Joker filmhez, amiből egyébként magáról a címszereplőről és bűnöző társairól is érkezett néhány friss fotó. Ezeken egy rendőrautó hátuljában láthatjuk Arthur Flecket, ami azt is jelentheti, hogy a sokak által kifogásolt sminkje bizony a végleges változat lesz a projektben. Phoenix mosolyától mi már most rettegünk:

kep 12

kep4 4

kep5 4

kep2 10

kep3 6

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk George Clooney lovag kávét kér fele királyság helyett
Következő cikk Mihez kezd a Netflix a Jóbarátok nélkül?