Az első fotók és forgatási videó Joaquin Phoenix Jokeréről


borito 12

A Joker rendezője, Todd Phillips osztotta meg az első képet a Joaquin Phoenix alakította címszereplőről, akit mozgásban is láthatunk az első forgatási videónak köszönhetően.

A 2019. október 4-re datált Joker eredetfilm munkálatai gőzerővel folynak, aminek kezdetét nemrégiben a direktor egy fekete-fehér kép közzétételével jelezte, tegnap pedig az Instagram-oldalán újabb friss infókat osztott meg: pontosabban a Phoenix által megformált címszereplőt szemrevételezhetjük, igaz még az ikonikus arcfestése nélkül. A képhez tartozó kiírásból, az “Arthur”-ból a korábbi pletyka, miszerint Martin Arthur Fleck lesz a hivatalos neve a karakternek is megerősítést nyert.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Arthur.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

A DC Moziverzumtól elkülönülő projekt a 80-as években játszódik és egy elbukott komikus történetére koncentrál, akit kitaszított a társadalom. A Martin Scorsese produceri felügyelete alatt készülő Joker a korábbi híresztelések szerint az 1982-es A komédia királyából merít (a stábban egyébként Robert De Niro is ott van), és ha hihetünk a hivatalos leírásának, akkor Todd Phillipstől egy eredeti, önálló történetet kapunk, amit a rajongók eddig még nem láthattak a nagyvásznon.

Az 55 millió dollárból gazdálkodó Batman nemezisének saját filmjéhez két forgatási videó is érkezett, amin a Phoenix alakította Arthur összetűzésbe kerül egy utcai bohóccal:

 

 

A forgatási fotók alapján Phoenixnek nem lesz gondja az őrült mosoly megvillantásával:

kep1joaquin phoenix the joker 2joaquin phoenix the joker 3joaquin phoenix the joker

kep2 5

kep3 5

kep4 1joaquin phoenix the joker 1

(justjared)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 9 érdekesség a Trainspottingról
Következő cikk Hivatalos! Hamarosan forog a Zombieland 2.!