Keira Knightley nem engedi, hogy lánya egyes Disney meséket megnézzen


borito

A színésznő Ellen DeGeneres műsorában beszélt a gyereknevelésről, amikor is elárulta, hogy hároméves kislányának például nem engedi megnézni a Hamupiőkét vagy A kis hableányt.

A Disney animációs klasszikusainak egy része, amik szerte a világon még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek a szülők és gyerekek körében, Knightley szerint nem mutatnak jó példát a fiatal nőknek.

Hamupipőke várja a gazdag srácot, hogy megmentse őt… Nem. Mentse meg magát!

Knightley-ban A kis hableány is hasonló érzelmeket vált ki, még akkor is, ha saját bevallása szerint a benne szereplő dalok remek szerzemények:

De ne adjuk már oda a hangunkat egy férfi miatt!

A 33 éves színésznő karrierjének beindulását egyébként magának a Disney-nek köszönhette, amikor is a 2003-ban bemutatott A Karib-tenger kalózai első részében Elizabeth Swann szerepét megkapta (további két folytatásban pedig visszatért), bár az tény, hogy a karaktere egy talpraesett szenvedélyes hölgy volt, aki élete szerelmének megmentésére sietett.

DeGeneres a beszélgetés során arra is kíváncsi volt, hogy akkor mely Miki egeres mesék alkalmasak a kis  Edie Knightley Righton számára, melyre a Jégvarázs és a Vaiana címekkel válaszolt Knightley, ezekben ugyanis a női karakterek ábrázolása miatt dicséretet érdemel a stúdió.

A teljes beszélgetést itt tekinthetitek meg:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Nem állnánk Nicole Kidman útjába - Destroyer előzetes
Következő cikk Nyitva - kritika