Leonardo DiCaprio és Scorsese hamarosan Amerika első sorozatgyilkosságát göngyölítik fel


borito 38

DiCaprio és Scorsese hatodszorra is összeállnak a David Grann New York Times bestseller sorozatában megjelent Killers of the Flower Moon regényének adaptációjában – írja a TheWrap.

A valós eseményeket körbejáró történetből az Oscar-díjas Eric Roth (Forrest Gump) kreált forgatókönyvet, a tervek szerint pedig jövő nyáron Scorsese már meg is kezdené a film munkálatait, vagyis, ha minden jól megy 2020-ban be is mutathatnák a bűnügyi drámát.

Ez pedig DiCaprio számára ismét egy Oscar-gyanús történet lehet, ugyanis a cselekmény középpontjában az amerikai történelem első, megoldott sorozatgyilkossága áll. Az 1920-as években, miután az Oklahomában élő indiánok tetemes vagyonra tettek szert a földjük alatt található olajmezőnek hála, Al Spencer bandája sorra elkezdte őket meggyilkolni. Ahogy elkezdett nőni az áldozatok száma, az újonnan alakult FBI-hoz és igazgatójához, J. Edgar Hooverhez kerület az eset, akik az egykori Texas Ranger, Tom White segítségével hamarosan az államok történelmének legszörnyűbb összeesküvését bogozták ki.

Arról még nem szól a fáma, hogy DiCaprio pontosan kit is alakít majd a Killers of the Flower Moonban, de érdekes lenne újból J. Edgartként látni, miután Clint Eastwood 2011-es életrajzi filmjében egyszer már eljátszotta őt. Ahogy a hivatalos infókkal a korábbi pletykát sem erősítették meg, miszerint a projekt másik sztárja Scorsese múzsája, Robert DeNiro lehet, mint White.

Egy biztos, Scorsese és DiCaprio párosa a XXI. század egyik legimpozánsabb duójává vált a 2002 óta közösen forgatott hat filmjével, így kétség sem fér hozzá, hogy ezúttal is nagy durranásra készülnek.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A mániákus - kritika
Következő cikk Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van szereplői családi összejövetelt tartottak