Breaking: Három The Walking Dead film is készül az egyik főszereplővel


borito 2

A The Walking Dead rajongói fellélegezhetnek, ugyanis Andrew Lincoln a The Hollywood Reporternek árulta el, hogy Rick Grimes története a zombi drámán kívül is folytatódik, három egész estés filmben.

Egy héttel azután, hogy az AMC népszerű sorozatának főszereplője a halál küszöbén állt (innentől kezdve spoilerek jönnek, így aki nem látta a TWD 9. évadának ötödik részét, az ugorja át ezt a bekezdést), a készítők mégsem lépték meg azt, amit sokan hittek: történetesen, hogy végeznek Rickkel, helyette csak úgy tűnik, hogy az élőhalottak hordájának megfékezéséért és ezzel barátai életének megmentéséért az életét adja egy híd felrobbantásával. Az utolsó képkockákban viszont felbukkan Jadis, az ellenségből lett barát, aki helikopterével kimenti az alaposan megtépázott Ricket.

Vagyis most már hivatalosan is felfedhette a színész, hogy az AMC a The Walking Dead univerzumának kibővítése céljából kapásból három filmet is tervez, melyben Rick áll majd a középpontban. Az első rész forgatását 2019-ben kezdik meg, amihez a forgatókönyvet a sorozat egykori showrunnere, Scott M. Gimple szerezte. Ezen kívül további infót nem tudott elárulni Lincoln, ugyanis őt sem avatták még be a koncepció részleteibe:

Ebben a pillanatban valószínűleg te ( az újságíró – a szerk.) többet tudsz, mint én. (nevet)…De remélem, hogy a következő hetekben többet megtudunk majd.

Gimple szerint ugyanakkor új távlatokat nyitnak meg a filmek, amik jelentősen eltérnek majd a szériától:

Ezek a filmek nagy változásokat hoznak majd a sorozatban látott lehetőségek skálájához képest. Rick Grimes folytatólagos történetének első részével indulunk, ami olyan utakra tér, amik a The Walking Dead eddig még felfedezetlen területeire invitál, új karaktereket bevezetve, így reméljük, hogy az eddigi rajongók mellett újaknak is a kedvence lesz.

Mit gondoltok az AMC The Walking Dead filmsorozatáról? Még időben elkezdték bővíteni az univerzumot, vagy az egyre romló nézői adatok alapján elkéstek mindezzel?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (266.)
Következő cikk 4 film, amiről keveset hallhattál, mégis vétek lenne kihagynod novemberben!