Sorozat készül A csontemberből


bon

Tovább bővül a szériaként visszatérő filmek listája, ezúttal az NBC próbálkozik meg az 1999-ben Angelina Jolie és Denzel Washington főszereplésével készült A csontember tévéképernyőkre való adaptálásával.

A The Wrap értesülései szerint az előkészítési fázisban tartó sorozat története az eredeti film és Jeffery Deaver 97-es regényének elemeit ötvözi majd, ezen kívül más infót még nem tudni róla, ugyanis jelenleg forgatókönyvvel sem rendelkezik a projekt.

A Phillip Noyce rendezte idén 19 éves filmben miután egy brutális sorozatgyilkos bukkan fel New York utcáin, Lincoln (Washington) a lebénult felügyelő az újonc nyomozó, Amelia (Jolie) segítségét kéri, hogy a helyszíneken kvázi a szemeként és füleként próbálják meg közös erővel kézre keríteni a tettest. Bár a kritikusok akkoriban nem dobtak hátast a krimi-thrillertől, a stúdió nem szomorkodott, ugyanis bevételileg hatalmas sikert aratott és a 71 millió dolláros gyártási költségre 151 millió dollárt hozott vissza.

Kíváncsian várjuk, hogy vajon Washington-Jolie remek párosától kik vehetik majd át a stafétabotot, de egyelőre még az sem tisztázott, hogy a regényben eredetileg fehér Lincoln karaktere megtartja-e a filmbéli származását, vagy a készítők ebből a szempontból inkább a könyv lapjaihoz ragaszkodnak majd.

Ti örültök a hírnek, vagy az eddigi filmekből készült sorozatok sem jöttek be nektek?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Most nevess! (Kidding) 1. évad - kritika
Következő cikk Analóg kontra digitális filmkészítés: Melyik a jobb?