Sztárdömpinggel érkezik Wes Anderson új filmje


timt

Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk Wes Anderson Franciaországban forgatja következő projektjét, a The French Dispatch-et, aminek a történetéről és szereposztásáról is friss infókat tudott meg az IndiWire magazin.

Anderson a Kutyák szigetét követő tizedik filmjének forgatását múlt héten kezdte meg Dél-Franciaországban, aminek története a második világháború után játszódik majd, és egy szerelmeslevél lesz az újságíráshoz, középpontjában egy Párizsban ügyködő amerikai lap riportereivel. Az eddigi híresztelésekkel ellentétben, viszont mindezt nem a musical műfajába csomagolva kapjuk meg.

Mindezt olyan illusztris szereposztással megspékelve, amiben kedvenc visszatérő színészei, Bill Murray, Frances McDormand és Tilda Swinton mellett Timothée Chalamet, Benicio del Toro, és Jeffrey Wright is feltűnik.

Ha mindez nem lenne így is elég érdekes, egyes pletykák szerint Brad Pitt, Natalie Portman és Léa Seydoux is csatlakoztak a The French Dispatch-hez, ami a tervezett négy hónapos forgatást követően 2020-ban debütálhat.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befutott a Marvel Kapitány teljes előzetese
Következő cikk A Grincs - kritika