Így fest Pókember mattfekete lopakodó ruhája a Hazatérés folytatásában


bor2

Annak ellenére, hogy a Végtelen háború végén Pókember is elporlad Thanos csettintésének köszönhetően, nagyjából minden rajongó tudta, hogy a Tom Holland alakította karakter a Bosszúállók 4 végére úgyis visszatér az élők sorába. Ahogy az sem volt titok, hogy a Hazatérés folytatása, a Pókember: Idegenben néhány perccel a nagy összecsapás után veszi majd fel a fonalat.

Mielőtt a falmászó második kalandjához befutna a hazai idő szerint vasárnapra ígért első előzetes, a Sony a brazil Comic Con Experience standján állította ki a szuperhős új ruháit, amiket néhány remek fotónak köszönhetően most alaposan szemügyre vehetünk.

Az első öltözék sok meglepetést nem kínál, a Hazatérésben már megismert gúnyáról van szó, ami ezúttal piros-fekete színekben jelenik majd meg. Ami viszont sokkal érdekesebb, az a lopakodó ruhának nevezett hacuka, amiről korábban pár silány minőségű lesifotót már láthattunk, és ami kísértetiesen emlékeztetheti a fanokat a Pókember Noir képregényekben Peter Parker által viselt koromfekete szerelésre.

pok

pok2

 

A tengerentúlon 2019. július 5-én debütáló Idegenbenről eddig annyit tudunk, hogy Peter osztálytársaival Európába látogat, de ahelyett, hogy a múzeumok békés hangulatát élveznék szembekerülnek Mysterióval, akit Jake Gyllenhaal alakít, és amit hivatalosan tegnap erősített meg a közösségi felületén az alábbi rövidke kis videóval:

Spider-Man

I just realized I’m not playing Spider-Man. Instagram.com/JakeGyllenhaal

Közzétette: Jake Gyllenhaal – 2018. december 5., szerda

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 2018 legjobb filmjei egyetlen videóba gyúrva
Következő cikk Hivatalos címet kapott a Men in Black spin-off