Hivatalos címet kapott a Men in Black spin-off


kep 2

A Chris Hemsworth és Tessa Thompson főszereplésével készülő 2019. június 14-én bemutatkozó sötét zsaruk reboot spin-offja már alcímmel is rendelkezik.

Az F. Gary Gray (Halálos Iramban 8) által dirigált új MIB filmről eddig annyit tudtunk, hogy az idegen inváziókat szemmel tartó ügynökség londoni kirendeltségére koncentrál majd, Hemsworthék, vagyis M és H ügynök pedig egy rejtélyes gyilkosságot próbálnak felgöngyölíteni, aminek során körbeutazzák a világot. Szóval amolyan road movie-ba öltött haverkalandról van szó, amiben Liam Neeson alakítja majd a brit ügynökség vezetőjét, mellette pedig Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, és Rafe Spall (Jurassic World: Bukott birodalom) is szerephez jut.

A Collider friss információiból viszont már a hivatalos alcímét is tudjuk a projektnek, ami a stúdió univerzumtágítására való törekvését húzza alá, a Men in Black International címmel.

Sajnos az eredeti MIB két csillaga, Will Smith és Tommy Lee Jones egy cameo erejéig sem bukkannak majd fel a filmben, viszont Emma Thompson O-ügynöke a harmadik részből tiszteletét teszi majd az újoncoknál.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Így fest Pókember mattfekete lopakodó ruhája a Hazatérés folytatásában
Következő cikk A mai sorozatok és marketing kampányaik helyzete Magyarországon