Az első hivatalos képek a Clooney-féle A 22-es csapdája minisorozatból


5 4

Egy rakás jelenetkép erejéig végre belepillanthatunk a Hulu A 22-es csapdája című 6 részes minisorozatába.

Az 1970-ben bemutatott filmváltozatot követően újabb adaptációt kap Joseph Heller klasszikus története, amiben George Clooney nem csak színészként, de társ-forgatókönyvíróként, két epizód erejéig rendezőként, valamint producereként is felbukkan. A második világháború vége felé játszódó B-52-es bombázópilóta, Yossarian és társai leszerelésének kálváriáját bemutató miniszéria tömve van nagy nevekkel: a főszerepet Christopher Abbott(Yossarian) alakítja, aki mellett Kyle Chandler (Cathcart ezredes), George Clooney (Scheisskopf), Hugh Laurie (Coverley őrnagy), Giancarlo Giannini (Marcello), Daniel David Stewart (Milo), Rafi Gavron (Aarfy), Austin Stowell(Nately), Graham Patrick Martin (Orr), Gerran Howell (Kid Sampson), Jon Rudnitsky (McWatt), Kevin J. O’Connor (Korn), Pico Alexander (Clevinger), Tessa Ferrer (Duckett nővér), Lewis Pullman (Major Major), Josh Bold (Dunbar), Jay Paulson (Chaplain) és Julie Ann Emery (Marion).

Ha valaki nem ismerné a cselekményt, Yossarianék már szabadulnának a sereg kötelékéből, de ehhez 25 bevetést kell túlélniük. Ezt a számot azonban folyamatosan felülvizsgálják, így egy ördögi körben találják magukat, amiből képtelenség menekülni,  ugyanis minden törekvést ellehetetlenít a bürokratikus és paradox huszonkettes paragrafus, ami kimondja, hogy csakis elmezavarra hivatkozva lehet kérni a leszerelést, aki viszont ezt kéri nem lehet őrült, és további bevetésre küldhető.

A Hulu streaming szolgáltatásán 2019. tavaszán debütál majd A 22-es csapdája, addig is nézzétek meg az első jelenetképeket a minisorozatból.

1 4

2 4

3 6

4 4

 

6 3

7 3

8 3

9 2

(képek forrása: justjared)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Macaulay Culkin újra Kevin McCallister bőrébe bújt a Google kedvéért
Következő cikk Hazatérés 1.évad - kritika