David Lynch fotókiállításával nyit a Budapest Fotófesztivál


dav

Február 28-án a Twin Peaks rendezőjének fotóival nyitják meg a harmadik éve megrendezésre kerülő Budapest Fotófesztivált a Műcsarnokban.

David Lynch: Small Stories / Kis történetek címet viselő  kiállítása az esemény honlapja szerint:

Lynch egyedülálló tárlatának hangulatát a láthatatlan összefüggések izzása, a kimondhatatlan érzések felszínre hozása és a felszabadított fantázia kiteljesedése adja. Lynch egész munkásságára, így erre a sorozatára is meghatározó mód volt hatással a szürrealizmus, az ezotéria, a szorongás és az erőszak művészi és populáris megjelenítésének speciálisan amerikai tradíciója – a kultikus rajzoló Norman Rockwell-től a mai thriller filmekig.

Egyébként a sorozat 2014-ben a párizsi fotóhónapra, a Maison Européenne de la Photographie-ra készült és eddig mindössze három alkalommal volt látható, szóval nem érdemes kihagyni.

lynch
Forrás: http://www.budapestphotofestival.hu

A kiállítás 2019. március 1-től június 2-ig látogatható. Ez idő alatt a tárlat exkluzivitásához kapcsolódóan számos sokszínű programmal és ismert tárlatvezetők meghívásával is készül a Műcsarnok. A programról részletes leírást ide kattintva találtok.

sor
Forrás: http://www.budapestphotofestival.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az Üveg új videója David Dunn fiára és szuperhősnevére koncentrál
Következő cikk 2022-ben megnyitja kapuit a Ghibli Park- mutatjuk a terveket!