Újabb két évad készül a már most is rekordhosszú A Simpson családból


bor

Újabb két évad készül a legendás animációs sorozatból, A Simpson családból, amely már most a filmtörténelem leghosszabb ideje futó főműsoridős tévésorozata.

Az amerikai Fox tévétársaság szerdán jelentette be, hogy a 31. és a 32. évadot is megrendelte a szériából, amely így összesen 713 epizódból fog állni – írja a Los Angeles Times lap internetes oldala.

A sorozat készítője, Matt Groening, a Times című lapnak adott múlt havi interjújában elmondta, hogy még mindig szereti csinálni a szériát és több története is van, amelyet még el akar mondani.

A Simpson család a 2018 áprilisában sugárzott 636. epizóddal nyerte el a leghosszabb ideje futó főműsoridős tévésorozat címét. Simpsonék a Gunsmoke című vadnyugati széria 635 részes csúcsát döntötték meg, a sorozatot 1955 és 1975 között vetítették az amerikai tévék.

Az 1989-es premier óta Simpsonék világhírűvé váltak. Homer és Marge, valamint gyerekeik Springfieldben zajló története nemcsak tartós, hanem többszörösen elismert.

A sorozat mostanáig 33 Emmy-díjat kapott, a 2012-es A Simpson család – Maggie az óvodában című rövidfilmet pedig Oscar-díjra jelölték az animációs rövidfilmek kategóriájában. A családnak csillaga is van a hollywoodi Hírességek sétányán.

(mti)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Lego Kaland 2 – kritika
Következő cikk "Felfüggesztették" a Bohém rapszódia rendezőjének Bafta-jelölését