A George Clooney-féle A 22-es csapdájának előzetese remek szórakozást ígér


Catch-22 George Clooney , Christopher Abbott, Pico Alexander (broken nose)
hu
Catch-22
George Clooney , Christopher Abbott, Pico Alexander (broken nose)

A Hulu közzétette A 22-es csapdája 6 részes minisorozatuk első előzetesét, ami úgy fest nem fog hiányt szenvedni a humorból.

Az 1970-es film után Joseph Heller regénye hamarosan újabb feldolgozást kap, ezúttal egy sorozat formájában, amit Clooney nem csak színészként, hanem társ-forgatókönyvíróként, producerként és két epizód erejéig rendezőként is jegyez.

A második világháború vége felé játszódó B-25-ös bombázópilóta, Yossarian és társai leszerelésének kálváriájával már csak azért is érdemes lesz egy próbát tenni, mert olyan nagy nevekkel tömték meg a stáblistát, mint Christopher Abbott, Kyle Chandler (Cathcart ezredes), George Clooney (Scheisskopf), Hugh Laurie (Coverley őrnagy), Giancarlo Giannini (Marcello), Daniel David Stewart (Milo), Rafi Gavron (Aarfy), Austin Stowell(Nately), Graham Patrick Martin (Orr), Gerran Howell (Kid Sampson), Jon Rudnitsky (McWatt), Kevin J. O’Connor (Korn), Pico Alexander (Clevinger), Tessa Ferrer (Duckett nővér), Lewis Pullman (Major Major), Josh Bold (Dunbar), Jay Paulson (Chaplain) és Julie Ann Emery (Marion).

A Hulu csatornáján május 17-én berepülő bombázópilóták és a paradox 22-es paragrafus kijátszására tett kísérletük groteszk, de nagyon is humoros jelenetek tömkelegét ígéri az előzetes alapján, amit alább tekinthettek meg.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Látványos mozit ígér a Tolkien első előzetese
Következő cikk Csak egyetlen ember emlékszik a The Beatlesre - Íme Danny Boyle új filmjének trailere