Csak egyetlen ember emlékszik a The Beatlesre – Íme Danny Boyle új filmjének trailere


yes2

Jack Malik egyszer csak arra ébred, hogy a világ egyáltalán nem emlékszik a történelem leghíresebb zenekarára, a The Beatles-re. Naná, hogy a zenészként kudarcot vallott főhős megragadja a lehetőséget, és Paul McCartney-ék dalait lenyúlva a csúcsra tör.

A Danny Boyle rendezte és Richard Curtis (Igazából szerelem, Sztárom a párom) írta, nagy titokban készült projekt első előzetese annyira abnormális ötletre épül, hogy már most alig bírjuk kivárni a május 28-ai premierjét.

A Yesterday – ami a zenekar híres slágerétől kölcsönözte a címét – The Beatles nélküli alternatív jelenében az eddig sorozatokban felbukkanó Himesh Patel alakítja a zenei imposztort, a magyarul kiválóan rappelő Kate McKinnon az ügynökét, a Baby Driver sztárja, Lily James a tőle megszokott angol lányt a szomszédból, miközben Ed Sheeran is beköszön. Ha van film, amit idén látni kell, akkor az ez lesz, addig is be kell érnünk az első kedvcsinálójával.

Mindemellett a The Beatles rajongók az elkövetkezendő időszakban alaposan el lesznek kényeztetve, ugyanis Peter Jackson sosem látott archív felvételekből készít dokumentumfilmet a zenekarról.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A George Clooney-féle A 22-es csapdájának előzetese remek szórakozást ígér
Következő cikk Alita: A harc angyala - kritika