2019-ben a KFC új reklámarcánál jobb már nem lesz, íme a Robotzsaru ezredes


robotzsaru

A KFC tegnap a semmiből új reklámokkal rukkolt elő, amik annyira őrültek, hogy egyszerűen képtelenség nem röhögni rajtuk. Fogták ugyanis a Robotzsarut és beöltöztették Sanders ezredesnek, aki a titkos receptjük új őrzője.

A cégnek eddig is akadtak érdekes marketingkampányai, de a mostani mindent visz, amihez eddig összesen öt anyagot tettek közzé. Ezekből megtudjuk, hogy a Robotzsarut azért volt kénytelen alkalmazni a gyorsétterem hálózat, mert ha a titkos receptjük valaha is kitudódna, akkor csődbe mennének, ezért ennek elkerülésére a legmegbízhatóbb lényre bízták azt.

Alex Murphy pedig kitűnő munkát végez a KFC-nél: amikor megkérdezik tőle mi a recept, fapofával közli az illetővel, hogyha elmondaná, akkor meg kellene ölnie őt. Robotzsaru ezredes elhivatottságát pedig mi sem mutatja jobban, minthogy akár éhes vagy, akár nem, ha azt mondja egyél egy KFC-s csirkét, akkor bizony enni fogsz.

Idén ennél őrültebb és eredetibb marketinghúzás már nem nagyon lesz, és amíg jót szórakozunk a KFC videóin, addig gőzerővel készül az új Robotzsaru film, amit Neill Blokamp dirigál majd az eredeti 1987-es film forgatókönyvírójának, Ed Neumeiernek szkriptjéből.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Mel Gibson és Vince Vaughn felcsaptak korrupt zsarunak
Következő cikk Az Oscar legjobb film kategória jelöltjeinek őszinte előzetesei