Napi pofon: a Csúcsformában is női rebootot kap


bor 7

Hollywood az utóbbi években ráunt a régi klasszikus filmek szimpla leporolására, így a határtalan kreativitását kiélve ráállt a nőközpontú rebootokra, amik úgy festenek egy jó darabig még biztosan nem kopnak ki a mozikból. Ráadásul a következő nemváltás áldozata a Jackie Chan és a Chris Tucker nevével fémjelzett akciófilm lehet, az 1998-ban indult Csúcsformában.

A The Hashtag Show információi szerint az STX Studios már dolgozik a projekten, sőt az egyik főszerepre már meg is környékezték a Meg – Az őscápa sztárját, Bingbing Li-t, aki Chan női megfelelője lenne.

Jackie Chan GIF - Find & Share on GIPHY

Bár korábban Chris Tucker bizakodva nyilatkozott a Csúcsformában negyedik részéről, miután az eredeti trilógia rendezőjétől, Brett Ratnertől a Warner megvált a szexuális zaklatási botrányai miatt, benne van a pakliban, hogy a stúdió a #metoo aranykorában inkább a női verziót helyezi előtérbe, de azért egy ima nem árthat, hogy ne így legyen.

Az eddig debütált női főszereplős rebootok sem a moziba járókat, sem pedig a kritikusokat nem győzték meg a létjogosultságukról, így nem lenne felhőtlen az örömünk, ha a Csúcsformában is erre a sorsra jutna.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Most van most - kritika
Következő cikk Samuel L. Jackson és Brie Larson hazugságvizsgálatnak vetették alá egymást