Íme a hat hivatalos rajongói rövidfilm az Alien 40. évfordulójára


A 20th Century Fox még tavaly hirdetett rövidfilm-versenyt annak apropóján, hogy a  A nyolcadik utas: a Halál idén ünnepli bemutatásának a 40. évfordulóját. A stúdió ki is választotta a hat legjobbat közülük, amiket hamarosan megtekinthetünk.

Az alkotások esetében kikötés volt, hogy maximum 5-9 percesek lehetnek, míg stílusuknak és hangulatuknak hasonlítania kell az eredeti filmhez. A fanok ezzel nemcsak hogy megmutathatták a franchise iránti rajongásukat, de egyvalaki közülük 246 000 dollárral lesz gazdagabb a verseny végére.

A Fox összesen 550 pályázó munkájából szűkítette le a kisfilmek listáját hatra, amiket a Seattle-i Emerald City Comic Con-on mutatnak majd be, de nem kell szomorkodni, ugyanis hamarosan mi is láthatjuk őket: március 29-től május 3-ig heti bontásban az IGN weblapján lesznek megtekinthetőek.

Addig is nézzétek meg az Alien-rövidfilmekhez készült előzetest, ami alapján a rajongók tényleg a szívüket lelküket beleadták a dologba így a látványra és a minőségre nem lesz panasz:

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megrázó lesz a Csernobil minisorozat az első előzetese alapján
Következő cikk Mark Ruffalót hazugságvizsgálóra kötve faggatták a Végjátékról