Ha szerencséd van ott lehetsz a Bad Boys 3 forgatásán!


bor 18

16 évnyi várakozást követően tényleg megvalósul a Bad Boys harmadik része. A premierdátum mellett már az első hivatalos fotót is láthattuk a projektből, most viszont maga Will Smith hirdetett videóüzenetben egy jótékonysági akciót, amibe ha beszállsz és szerencséd van, akkor egy teljes napot eltölthetsz a Bad Boys For Life forgatásán.

Smith az Omaze online adománygyűjtő oldallal összefogva a Boys & Girls Clubs of America számára gyűjt adományokat. Minden olyan Bad Boys rajongó, aki a virtuális cégen keresztül juttat el bizonyos összeget a jótékonysági szervezethez, esélyes lesz rá, hogy Miamiban (természetesen a szállást és a repülőjegyet is állják) találkozhasson Will Smith-el, majd egy teljes napot eltöltsön a film forgatásán.

A Boys & Girls Clubs of America egy olyan szervezet, melynek célja, hogy a gyermekek számára jobb lehetőségeket, életminőséget és élményeket biztosítsanak, ezáltal pozitív jövőképet adva számukra.

Íme a felhívás, amit a színész az Instagram-oldalán posztolt:

 

A 2020. január 17-én visszatérő Smith-Lawrence párosáról néhány friss őrült lesifotó is érkezett, amin éppen egy motorn száguldoznak:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

If I have to give my hype level for #BadBoysForLife based off one pic…. nah never mind.

COMPLEX (@complex) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

– He still got it👏#BadBoys – – (Follow @CinematicSource for more!) – #willsmith #martinlawrence #badboys3 #badboysforlife #actionmovies #adventure #movienews #movieupdates #film #movies #cinema

Cinematic Source™ (@cinematicsource) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Steven Spielberg West Side Story-ja újabb két névvel bővült
Következő cikk Testvérlövészek - kritika