Josh Brolin megosztotta az első videót a Dűne forgatásáról


du

Josh Brolin jelenleg a Denis Villeneuve rendezte Dűne újabb feldolgozását forgatja, aminek egyik helyszínéről, pontosabban az Arrakis sivatagi bolygójának újragondolt változatáról osztott meg egy friss videót.

Az impozáns szereplőgárdát felvonultató produkcióban Brolin, mint Gurney Halleck az Atreides-ház kard-és harcmestere bukkan fel, Timothée Chalamet játssza Paul Atreidest, Rebecca Ferguson Lady Jessicát, Stellan Skarsgård Harkonnen bárót, Charlotte Rampling a Tisztelendő Anyát, Dave Bautista a “Vadállat” Glossu Rabbant, míg Javier Bardem a törzsvezér Stilgartot kelti életre.

A stáb a forgatási munkálatokat március közepén kezdte meg, ami kapcsán sikerült pár fotót lőnünk Villeneuve és Chalamet párosáról, akik nemrégiben az Andrássy úton tartottak megbeszélést.

A Dűne Frank Herbert azonos című regényét veszi alapul, az pedig majd csak 2020. november 20-án derül ki, hogy David Lynch 1984-es verzióját képes lesz-e túlszárnyalni. Bár a készítőket elnézve erre minden esély meglehet.

A Brolin által közzétett Twitter-videó Rum vádin (Jordánia) készült, ami az utóbbi időben igen népszerű forgatási helyszín a posztapokaliptikus hollywoodi produkciók számára a kietlen tájai miatt. Többek között itt forgott a Prometheus, Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet, vagy a Mentőexpedíció több jelenete is.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A filmtörténelem 10 legjobb díszlete
Következő cikk Sokat kell várnunk a Better Call Saul 5. évadjára