Jude Law strandol Az új pápa friss forgatási fotóin


bor 8

Gőzerővel folyik az HBO sikersorozatának, Az ifjú pápa második évadának a forgatása, amiről most érkezett néhány friss lesifotó, amin a visszatérő Jude Law alakította XIII. Piusz pápát láthatjuk fecskében egy strandon, miközben röplabdázó hölgyek veszik körül.

A fotókat kedden lőtték Olaszországban, Velencében, ami pedig külön érdekesnek ígérkezik, hogy a beszámolók szerint olyan férfiak és nők is részt vettek a jelenet elkészítésében, akik meztelenül úszkáltak Law körül. Vagyis a a 2016-ban bemutatkozott első évadhoz hasonlóan a folytatás sem fog hiányt szenvedni az egyedi és megbotránkoztató képi elemekben.

Az eddig premierdátum nélküli, összesen nyolc részes Az új pápa új történetet állít a középpontba, amiben a régi szereplők egy része is beköszön majd. Többek között a Vatikán marketingigazgatóját megformáló Cecile de France, Ludivine Sagnier a Svájci gárda egyik tagjának felesége, aki egyben lelkes Pápa rajongó, illetve Silvio Orlando a manipulatív Voiello bíboros is ismét tiszteletét teszi. Az eddigi marketinganyagokat látva mi viszont nem vagyunk abban biztosak, hogy Jude Law csak mellékszereplő lesz, ugyanis a kiszivárgott infók és képek alapján rengeteg jelenetet rögzítettek vele, míg az új főszereplőként bejelentett John Malkovichról még alig láttunk valamit egy hivatalos és forgatási fotón kívül (lejjebb ezeket is láthatjátok).

Az ismét Paolo Sorrentino rendezte visszatérésről talán majd többet megtudunk, ha kijön hozzá az első trailer.

Forrás:justjared

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Trónok harca vs. Elton John - SOUNDTRASH (6.RÉSZ)
Következő cikk Előzményfilmet kap a Grease