Jude Law visszatér Az ifjú pápa folytatásában


new popeAmióta bemutatták Az ifjú pápa sorozat, azóta foglalkoztatta a nézőket, hogy vajon mikor és kivel érkezik végre a folytatás. Végre konkrétumok is érkeztek, novemberben valóban elkezdik forgatni Olaszországban, és a visszatérők mellett John Malkovich is a stábot erősíti.

az ifjú pápa4A nagy szépség Oscar-díjas rendezője, Paolo Sorrentino 2016-ban bebizonyította, hogy egy tévésorozatba bele lehet préselni a filmművészet magasiskoláját. Jude Law élete egyik legjobban megírt szerepében a legjobbját nyújtotta.

A történetről még nincsenek konkrétumok, de annyi bizonyos, hogy az általa alakított Lenny Belardo visszatér. A The New Pope címre keresztelt folytatás, szintén a modern pápaságot mutatja majd be. Az olasz sztárdirektor a monstre Silvio Berlusconi-filmje, a kétrészes Loro után ezen is állandó alkotótársával, Umberto Contarelloval (természetesen Az ifjú pápának is társírója volt) dolgozott, kiegészülve Stefano Bises-szel, a Gomorra sorozat írójával.

A felfokozott várakozást csak növeli, hogy az elsőrangú szereplőgárdához csatlakozott a kétszeres Oscar-jelölt John Malkovich, aki előtte még Hercule Poirot-ként tűnik fel a BBC One Az ABC-gyilkosságok című produkciójában. Jude Law naptára is jócskán tele, láthatjuk majd Woody Allen új mozijában, egy képregényfilmben, a Marvel Kapitányban, tüsténkedik a The Rhythm Section című kémthrillerben és a Legendás állatok és megfigyelésük második részében.

Abban mindenképp lehet bízni, hogy stílusában, főbb jegyeiben nem lesz nagy változás, és visszaköszön majd az első szezonban látott vizuális pompa, és az elménket is megdolgoztató párbeszédek sora. Természetesen nagyon várjuk!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A világ leghosszabb fénykardja
Következő cikk A felnőtt Vesztesek klubja megkezdte az AZ 2 munkálatait - Fotó