Bejelentették a 25. James Bond-film főgonoszát és történetét


jamA 25. James Bond-film producerei, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson hivatalossá tették a 007-es következő küldetésének részleteit, beleértve a történetet és az új ellenlábasának a kilétét.

A pletykákat követően most megerősítették, hogy a Bohém rapszódia Freddie Mercury-jának megformálásáért Oscart bezsebelő Rami Malekja lesz a Daniel Craig nevével utoljára fémjelzett Bond-kaland új főgonosza. Ahogy az is biztossá vált, hogy Ralph Fiennes, Lea Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear és Jeffrey Wright is visszatérnek szerepeikbe, mellettük Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Armas, David Dencik, valamint Lashanna Lynch újoncként egészítik ki őket.bond25

Bár a tájékoztatón a hivatalos címet továbbra sem közölték, a projekt rendezője, Cary Fukunaga, aki Danny Boyle-tól vette át a stafétabotot, megosztotta a sorban 25. küldetés hivatalos szinopszisát, ami szerint Bond az aktív szolgálatból visszavonulva ismét Jamaicán élvezi a nyugodt életet. Persze ez csak addig tart, amíg egy bizonyos Felix Leiter CIA-ügynök a szuperkém segítségét nem kéri egy elrabolt tudós kiszabadítása kapcsán. A küldetés azonban sokkal veszélyesebbnek bizonyul, mint ahogy azt a 007-es gondolta és egy olyan gazember nyomára bukkan, aki egy új, eddig még ismeretlen veszélyes fegyvertechnológiával kísérletezik.

Malek egy videóüzenetben megnyugtatta a rajongókat arról is, hogy nem fogja hagyni, hogy a világ legismertebb titkos ügynökének könnyű dolga legyen:

A sajtótájékoztatót nem hiába tartották Jamaicán, ugyanis a készítők ezt tartják a 007-es lelki otthonának, utalva ezzel arra, hogy Ian Fleming a legtöbb klasszikus történetet az itteni otthonában írta.

A 25. Bond-film forgatási munkálatait április 28-án kezdik meg, ami a franchise-hoz híven több országban forog majd, mint Norvégia, London, egy olaszországi kisváros, Matera, valamint Jamaica. A várható premier 2020. április 8.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Itt a Sötét zsaruk a Föld körül új szinkronos előzetese
Következő cikk Fotók az Agymenők utolsó forgatási napjáról