Sokadszorra is újraírják az Indiana Jones 5. forgatókönyvét


indi

A Disney és a Lucasfilm életjelet adott az évek óta ígérgetett Indiana Jones 5-ről, de a rajongóknak nincs miért örülniük.

Ugyanis az eredetileg David Koepp (Indiana Jones és a kristálykoponya királysága) által körmölt, majd a Solóért felelős, Jonathan Kasdanra bízott forgatókönyv ismét nem felelt meg a stúdiónak, így ezúttal a This Is Us széria írója Dan Fogelman is szerencsét próbálhat az emberfaló projekttel. Fogelman nyilatkozatából az is kiderül, hogy tiszta lappal indul és egy teljesen új történetet vet papírra.

Kasdan elképzelését végigolvasva egyből kitűnik, hogy az eddigi legföldhözragadtabb Jones kalandot kaptuk volna, amiből a misztikum, mint az előző filmek egyik fő forrása teljesen kimaradt volna, így már érthető, hogy miért is kukázták az ötletet:

A nyugdíjas korú kalandor a Walbrzych-i náci aranyvonat legendájának nyomába eredt volna. A mendemondák szerint a lengyel város közelében tűnt el az arannyal, fegyverekkel és felbecsülhetetlen tárgyakkal teli mozdony, amit a nácik az általuk kialakított bányák szerteágazó alagútjában rejtettek el.

Arról nincs hivatalos információ, hogy Fogelman milyen irányba viszi el az ötödik kincsvadászatot, de ha nem szeretné, hogy Harrison Ford járókerettel akciózzon, akkor nem árt ha kapkodja magát.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kész van Tarantino Star Trek mozijának a forgatókönyve
Következő cikk Ron Howard szerint jöhet a Willow-sorozat