Befutott Woody Allen új filmjének előzetese, amitől a főszereplők is elhatárolódtak


bor 14Miután a 83 éves rendező beperelte az Amazont, mivel az újra előtérbe került gyermekmolesztálási ügye miatt nem akarták bemutatni legújabb alkotását, az A Rainy Day in New York-ot, most a filmhez kiadott első előzetes azt jelzi, hogy néhány országban mégis sikerült moziba juttatni.

A Woody Allen Facebook-oldalán közzétett trailer hivatalosan is megerősítette, hogy a Timothée Chalamet, Jude Law, Selena Gomez, Diego Luna és Elle Fanning főszereplésével készült produkció csak nem végzi a fiókban.

Allen még februárban perelte be az Amazont több, mint 68 millió dollárra, mivel szerinte ki akartak hátrálni a vele összesen 4 filmre kötött szerződésből. A stúdió még 2018-ben állt el az A Rainy Day in New York forgalmazásától a rendezőt ért zaklatási vádak miatt. Allen a keresetnél arra hivatkozott, hogy az Amazon a szerződéskötéskor tisztában volt az 1992-ben történt események alaptalan gyanújával.

A filmtől a botrányt követően több szereplője elhatárolódott, köztük az Oscar-jelölt Chalamet is, aki a szerepléséért kapott gázsiját jótékony célokra ajánlotta fel, míg Jude Law “szörnyű szégyennek” titulálta, hogy nem mutatják be a filmet, majd hozzátette, hogy a jövőben alaposan meggondolja, hogy dolgozik-e még valaha Allennel.

Most azonban úgy tűnik, hogy néhány Dél-amerikai, ázsiai és európai ország is megvásárolta az A Rainy Day in New York forgalmazási jogait, és hamarosan nálunk is!

p

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (294.)
Következő cikk Aaron Paul találkozik Doloresszel a Westworld 3. évadának első előzetesében