Egy orosz párt bocsánatkérést követel az HBO-tól a Trónok harca befejezése miatt


bor 24

Bocsánatkérést követelt a Trónok harca sikertelennek ítélt befejezése miatt, és az amerikai sorozat utolsó évadjának újraforgatását sürgette az HBO vezetésétől az Oroszország Kommunistái elnevezésű párt altaji szervezetének vezetője.

Pártunkban sok őszinte híve van ennek a nagyszerű sorozatnak, mert bemutatja, hogy milyen következményei lehetnek a monarchista rezsimeknek.

– írta Facebook-bejegyzésében Szergej Matasov, a pártnak az Altaj Köztársaságban működő regionális bizottsági első titkára a The Moscow Times című angol nyelvű hetilap online kiadásának beszámolója szerint.

Matasov rámutatott, hogy a párt szerint a producerek az utolsó hat rész gyártásakor nem hallgattak a sorozat híveire, aminek következtében mind a cselekmény, mind a színészi alakítás rosszul sikerült, és nem vonták le a logikus végkövetkeztetéseket sem.

Az altaji kommunisták szerint a Trónok harca készítői “követők millióit ábrándították ki és feltehetően elsikkasztották a sorozatra szánt, az egyszerű amerikai munkások és az elnyomott négerek adójából származó eszközöket”.

A pártvezető azonnali bocsánatkérést követelt, valamint azt, hogy az utolsó évadot új rendezők, forgatókönyvírók és az Egyesült Államok Kommunista Pártja tagjainak bevonásával feltétlenül forgassák újra.

Az Oroszország Kommunistái elnevezésű szervezet nem azonos a parlamenti képviselettel rendelkező, Gennagyij Zjuganov vezette Oroszországi Föderáció Kommunista Pártjával.

(via mti)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Dominó - kritika
Következő cikk Itt a 47 méter mélyen folytatásának előzetese