Már csak a Vissza a jövőbe! musical hiányzott az életünkből


backtothefuturethemusicalMiközben a rajongók még egy 4. részben reménykednek, helyette jött a szörnyű hír a múlt hónapban, hogy érkezik a Vissza a jövőbe! musical. Elvileg már a film 30. évfordulójára szánták, de szerencsére akkor még nem történt meg.
Hiába írja Bob Gale (az egyik eredeti forgatókönyvíró) a dialógusokat, hiába szerzi a zenét a 8 Oscarral bíró Alan Menken, a trilógiának komponáló Alan Silvestri biztos tudta azt mondani, hogy nincs az a pénz. Az alkotók megígérték, hogy a klasszikus “The Power of Love” és a “Johnny B. Goode” is természetesen helyet kap majd a repertoárban.

Mi egyáltalán nem lelkesedünk annyira, mint Christopher Llyod:

“Mióta Bob Gale elmesélte ezt az egészet, már alig várom, és különösen azon tűnődöm, vajon milyen lesz Doc Brown-t énekelni hallani. Csak azt sajnálom, hogy a valóságban nincs időgépem, hogy már holnap láthassam a darabot.”

Olly Dobson játssza majd Marty McFly-t, Azonban nem sikerült, és tudjuk, ahogy a Pókember musical ez is óriási siker lesz. Elvileg 2020. február 20-án lesz a premier a Manchesteri Operaházban, szaladjatok jegyet venni!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tom Holland is a tisztítóba hordja Pókember gönceit
Következő cikk Sok híres film a hűtőszekrényben