Már forog a Trónok harca előzménysorozata


Még tavaly ősszel az HBO hivatalosan is bejelentette, hogy a készülőben lévő Trónok harca előzménysorozata, amiben az egyik főszereplő az Oscar-jelölt Naomi Watts lesz. Lassan 1 hónapja már zajlik is a forgatás Belfastban. Részenként 15 millió dollárból gazdálkodhatnak a készítők, ráadásul teljesen új stábbal készül.

Az írók között Jane Goldman (Kingsman, Csillagpor, Ha/ver) , S.J. Clarkson (Jessica Jones) rendezőnő van feltüntetve, és természetesen George R.R.Martin jegyzeteire támaszkodnak.
A történet 5 ezer évvel a Trónok harca cselekménye előtt, a Hősök korában játszódik. Így senki nem fog visszatérni az ismerős arcok közül,  elvileg Westeros őslakosaira, az erdő gyermekeire összpontosít majd. Martin A hosszú éjszaka címen hivatkozik rá egyébként (igen ez ugyanaz, mint a 8. évad 3. részének), és elárulta ebben még se királyvár, se Vastrón, se Targaryenek nem lesznek még.

A stáblistán már ezek a nevek sorakoznak: Naomi Ackie, Denise Gough, Miranda Richardson, Josh Whitehouse, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Alex Sharp and Toby Regbo.

A tervezett premier: 2020 vége felé, de ez persze simán csúszhat.

Hó lesz benne az tuti.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Szívmelengető fotók és videó a 86 éves Belmondóról és 83 éves Delonról
Következő cikk Daniel Craiggel lóghatsz a 25. James Bond-film forgatásán