Már forog a Trónok harca előzménysorozata


Még tavaly ősszel az HBO hivatalosan is bejelentette, hogy a készülőben lévő Trónok harca előzménysorozata, amiben az egyik főszereplő az Oscar-jelölt Naomi Watts lesz. Lassan 1 hónapja már zajlik is a forgatás Belfastban. Részenként 15 millió dollárból gazdálkodhatnak a készítők, ráadásul teljesen új stábbal készül.

Az írók között Jane Goldman (Kingsman, Csillagpor, Ha/ver) , S.J. Clarkson (Jessica Jones) rendezőnő van feltüntetve, és természetesen George R.R.Martin jegyzeteire támaszkodnak.
A történet 5 ezer évvel a Trónok harca cselekménye előtt, a Hősök korában játszódik. Így senki nem fog visszatérni az ismerős arcok közül,  elvileg Westeros őslakosaira, az erdő gyermekeire összpontosít majd. Martin A hosszú éjszaka címen hivatkozik rá egyébként (igen ez ugyanaz, mint a 8. évad 3. részének), és elárulta ebben még se királyvár, se Vastrón, se Targaryenek nem lesznek még.

A stáblistán már ezek a nevek sorakoznak: Naomi Ackie, Denise Gough, Miranda Richardson, Josh Whitehouse, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Alex Sharp and Toby Regbo.

A tervezett premier: 2020 vége felé, de ez persze simán csúszhat.

Hó lesz benne az tuti.the game of thrones prequel series starts shooting and the first image has been released1

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Szívmelengető fotók Belmondóról és Delonról
Következő cikk Daniel Craiggel lóghatsz a 25. James Bond-film forgatásán