Óriási költségvetésből készülhet a Trónok harca spin-off sorozata


MV5BNGVhZTk0N2YtZDY3My00YTc4LTk5ODYtYTc5YzEwYmM5NTZhXkEyXkFqcGdeQXVyMjk3NTUyOTc@. V1 SY1000 CR0014161000 ALBár az HBO még premierdátummal sem látta el az első Trónok harca spin-off szériát, sőt még az sem dőlt el, hogy a betervezett 5 különálló történetből végül melyik valósul majd meg elsőként, a rá szánt összeg már körvonalazódni látszik.

Francesca Orsi, az HBO dráma vezetője egy konferencián árulta el, hogy szezononként 50 millió dollárban gondolkodnak az új sorozat kapcsán. Ez az összeg hatalmas beruházás, figyelembe véve a Trónok harca 7. évadának büdzséjét, amiről bár hivatalos információ nincs, de a becslések szerint részenként minimum 15 millió dollár. A vezetőség döntése elsőre kockázatosnak tűnhet, de egy valamit kijelentettek: nem fognak biztonsági játékot folytatni.

Az HBO még tavaly jelentette be, hogy Max Borenstein ( Kong: Koponya-sziget), Jane Goldman (HA/VER), Brian Helgeland (Legenda) és Carly Wray (A hátrahagyottakcsapata különféle spin-off sorozatokon dolgoznak George R. R. Martin közreműködésével.

Orsi a rendezvényen azt is megígérte a rajongóknak, hogy a Trónok harca befejező évadában nem fognak csalódni, és tele lesz erős pillanatokkal. Állítólag a színészek a forgatókönyvet olvasva megkönnyezték a záró mondatokat, úgyhogy reméljük ránk is nagy hatást gyakorol majd.

Az első spin-off sorozat 2020 után érkezhet majd, a Trónok harca 8. évadának csúsztatott befejezését követően. A nagy kérdés már csak az, hogy az új sorozat mivel nem lesz kapcsolatban a kedvenc karaktereinkkel, így kvázi új fantasyként jelenik majd meg, képes lesz-e ismét hatalmas tömegeket leültetni a képernyők elé, mert ha nem, akkor az 50 milliós gyártási költségével az HBO nagy bukásává válhat. Érdekes lesz látni, hogy az aki mer, az nyer hozzáállás végül mit eredményez majd.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A vézna Tom Hardy vicces bemutatkozó videóját vagy modellversenyét láttad?
Következő cikk Az első és az utolsó képkocka (4.)