Naomi Watts lesz a Trónok harca spin-off sorozat főszereplője


borito2 5

Az HBO hivatalosan is bejelentette, hogy a készülőben lévő Trónok harca előzménysorozat főszereplője az Oscar-jelölt Naomi Watts lesz.

Az eddig még cím nélküli szériában felbukkanó karakterről annyit lehet tudni, hogy „karizmatikus társasági személy, aki sötét titkokat rejteget”. Az viszont már biztos, hogy több ezer évvel (vagyis pontosan 5 ezerrel) a Trónok harca cselekménye előtt játszódik majd a részenként rekordösszegből, 15 millió dollárból gazdálkodó  sorozat.

Az HBO tervei szerint 2020-ra datált spin-off forgatókönyvét Jane Goldman szállította, Watts szerződtetésével pedig jól látszik, hogy a csatorna mekkora reményeket fűz a George R. R. Martin által megálmodott fantasy világ tovább mélyítéséhez, hiszen a színésznő eddig olyan kiváló alkotásokban bizonyított, mint a Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje), a King Kong, vagy A sötétség útja – Mulholland Drive.

A premierdátum a rajongók számára remek hír, hiszen a Trónok harca nyolcadik és egyben záró évada 2019-ben debütál, így nem kell sokáig Westeros nélkül maradniuk.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Dolph Lundgren elárulta mi történt Dragóval a Rocky IV után
Következő cikk A végzet órája - kritika