Misztikus és ijesztő a Terror 2. évadának előzetese


terro 2 evadaAz AMC The Terror című antológia sorozata augusztus 2-án folytatódik. Ehhez érkezett végre egy bő előzetes.

A The Terror: Infamy a II. világháború idején játszódnak majd, főszerepben egy olyan rejtélyes kísértettel, ami egy japán-amerikai közösséget üldöz dél-kaliforniai otthonából a csendes-óceáni háború internálótáboraiba.The Terror Infamy Internment Camp

Ez is 10 részből áll majd és Ridley Scott maradt executive producerként. Az antológia második évadának alkotói Alexander Woo (True Blood – Inni és élni hagyni) és Max Borenstein (Kong: Koponya-sziget, Godzilla), utóbbi ötletgazdaként, előbbi showrunnerként jegyzi a produkciót.

“Történelemrajongóként pontosan tudom, hogy a valóság sokszor ijesztőbb tud lenni a képzeletnél. A “The Terror” új évadában az alapot a saját történelmünk egyik legsötétebb és leghorrorisztikusabb időszaka adja, a japán-amerikaiak internálása ugyanis egy nagy szégyenfolt a nemzetünk történetén. Örülök, hogy az AMC lehetővé tette, hogy inspirálódjunk ebből a sötét korszakból, ahhoz, hogy reményeim szerint egy rémisztő és ütős végeredményt tudjunk felmutatni.
– nyilatkozta korábban a sorozat kapcsán Borenstein.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A 22-es csapdája - kritika
Következő cikk Keanu Reeves minden Disney mesébe tökéletesen illene