Állítsd össze a Top 10 Ridley Scott filmet! – SZAVAZÁS


ridley scott director camera1A 80. születésnapját ünneplő Ridley Scott számára végérvényesen A nyolcadik utas: a Halál nyitotta meg Hollywood kapuit. Azóta pedig folyamatosan a rendezői határait feszegeti, új műfajok felé fordítja kameráit és bár a kísérletezés egyik vonzata az elkerülhetetlen bukások, de Scott ezzel sosem törődött. Még a nyolcadik X fölött is kollégáit megszégyenítő módon pörög, ötletel a következő filmjein.
A neves alkalomból ezúttal összeszedtünk tízet a klasszikus alkotásaiból, mint az Alien, Szárnyas fejvadász, Thelma és Louise, Párbajhősök vagy a Gladiátor, de mivel egy ilyen életmű és ennyi remek film jócskán fejtörést okoz a rangsorolás során, most rátok bíznánk ennek kialakítását.
Állítsátok össze, hogyan is nézne ki az olvasók top 10-es listája Ridley Scott bácsitól! Szavazás! (A képek jobb felső sarkában tudtok voksolni kedvenceitekre, egyszerre több filmet is ponttal jutalmazhattok, a lista akár szavazatonként is frissítheti a filmek helyezésének rangsorát, minél több pontot kap egy alkotás, annál előrébb kerül, így érdemes figyelemmel követni.) Kommentben meg bátran írjátok meg, ami szerintetek még beférne, és kihagytuk!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Így cserélték Kevin Spacey-t Christopher Plummerre - A világ összes pénze új előzetese
Következő cikk Mark Hamillt lenyomta egy 10 éves Star Wars-rajongó

1 Comment

  1. 2020. október 26. hétfő

    […] azokat, akik az elgondolkodtató, ám mégis könnyedebb szórakozást választják.Igazából Ridley Scott sem csinált mást, minthogy egy bizonyos kort elérve szakmai karrierjének egy fontos […]