A Breaking Bad étterembe minden rajongó betérne


breaking bad etteremA napokban búcsút vettünk Jesse Pinkman barátunktól is az El Camino: A Breaking Bad Movie után, de aki még nem tudja elengedni a sorozatot és van egy kis megtakarított zsebpénze, ugorjon ki Los Angelesbe a Breaking Bad étterembe!

A marketingstáb egy pop-up étterem nyitásával erősítette meg a reklámkampányt, egyszer már éltek ezzel az ötlettel, akkor ugyancsak Los Angelesben nyitottak két napra pop-up éttermet: a széria egyik hangsúlyos helyszínéül szolgáló Los Pollos Hermanos gyorsétteremlánc elevenedett meg a rajongók előtt, korábban pedig Austinban pop-upoltak.

30 dollárért bárki betérhet a Breaking Bad étterembe, és ezért 90 percet tölthet tulajdonképpen a díszletek között. A kampány ideje alatt üzemelő hely laza hamburger-szintű ételeket kínál, az alkotók pedig számos utalást, werkfotót és filmes relikviákat ígérnek a Breaking Bad Experience étterem betérő vendégeinek.
Ha igazi rajongónak tartod, magad, már foglalod is időpontot!
https://www.thebreakingbadexperience.com/breaking bad r breaking bad r2

breaking bad burgerbreaking bad chipsbreaking bad coctailbreaking bad methbreaking bad pbreaking bad restaurant 2breaking bad teados hombresbreaking bad 1deaeismoneylakokocsibreaking bad bearlets cook

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hihetetlen - kritika
Következő cikk Amikor a filmsztárok egyetlen éjszaka alatt megöregedtek