A Breaking Bad étterembe minden rajongó betérne


breaking bad etteremA napokban búcsút vettünk Jesse Pinkman barátunktól is az El Camino: A Breaking Bad Movie után, de aki még nem tudja elengedni a sorozatot és van egy kis megtakarított zsebpénze, ugorjon ki Los Angelesbe a Breaking Bad étterembe!

A marketingstáb egy pop-up étterem nyitásával erősítette meg a reklámkampányt, egyszer már éltek ezzel az ötlettel, akkor ugyancsak Los Angelesben nyitottak két napra pop-up éttermet: a széria egyik hangsúlyos helyszínéül szolgáló Los Pollos Hermanos gyorsétteremlánc elevenedett meg a rajongók előtt, korábban pedig Austinban pop-upoltak.

30 dollárért bárki betérhet a Breaking Bad étterembe, és ezért 90 percet tölthet tulajdonképpen a díszletek között. A kampány ideje alatt üzemelő hely laza hamburger-szintű ételeket kínál, az alkotók pedig számos utalást, werkfotót és filmes relikviákat ígérnek a Breaking Bad Experience étterem betérő vendégeinek.
Ha igazi rajongónak tartod, magad, már foglalod is időpontot!
https://www.thebreakingbadexperience.com/breaking bad r breaking bad r2

breaking bad burgerbreaking bad chipsbreaking bad coctailbreaking bad methbreaking bad pbreaking bad restaurant 2breaking bad teados hombresbreaking bad 1deaeismoneylakokocsibreaking bad bearlets cook

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hihetetlen (Unbelievable) 1. évad - kritika
Következő cikk Amikor a filmsztárok egyetlen éjszaka alatt megöregedtek