Jared Leto le akarta állíttatni Joaquin Phoenix Joker-filmjét


Jared Leto a pletyka szerint nem volt kifejezetten boldog a hír hallatán, hogy Joaquin Phoenis játszhatja az önálló Joker-film címszerepét.

jared leto e1564691077235A 47 éves színész és énekes (Thirty Seconds to Mars), aki a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban alakította Batman nemezisét, felháborodott, hogy a Warner Bros. nem vele kívánja folytatni. Miután a Joker-film zöld utat kapott, kívülállónak és dühösnek érezte magát.

A THR ezt jelentette meg: “A Leto viselkedését jól ismerő források szerint, miután az Oscar-nyertes színész tudomást szerzett (Todd) Phillips készülő projektjéről, nem csak hogy keserűen panaszkodott a CAA-s (Creative Artists Agency) ügynökének, aki mellesleg Phillips-t is képviseli, de megkérte Irving Azoff-ot, hogy tárcsázza a Warners Company vezetőjét. Az ötlet az volt, hogy töröljék Phillips filmjét.”

Hogy tényleg történt-e ilyen megkeresés, azt biztosan nem tudhatjuk. Lehet, hogy csak hatásvadász felnagyítása volt a tényeknek a hír.

A THR cikke emellett arra is kitér, hogy a stúdió “nem volt elragadtatva” Leto módszereitől, ahogyan igyekezett karakterbe kerülni a Suicide Squad forgatásán, ráadásul a rendező sem lehetett elégedett a performansszal: David Ayer antihősös filmjének utolsó vágásában Joker nagyjából 10 perc játékidőt kapott. Miközben a film marketingje folyt, Leto – akit mint az egyik főszereplő címkéztek fel – beszélt is arról a médiának, mennyi felvétele lett kivágva.”

joker 38Így nem is fogja eljátszani Jokert sem a most következő Ragadozó madarakban (Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), sem a 2021-es The Suicide Squad-ben.

“Hogyan is játszhatnád el Joker-t Phoenix után? Ez a film véget vetett Leto Jokerének.” – magyarázta a forrás a THR-nek.

7ac2706a 1c6a 485d 9d17 f13e4072e69f.jpegNem baj, kárpótlásul kap majd finom palacsintát:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 25 érdekesség a 25 éves Shop-stopról
Következő cikk Bill Murray és Frances McDormand díjátadón akár egy vígjáték képkockái