A Sherlock sorozat írói most Draculát hozzák vissza a sírból, itt az előzetes


claes bang dracula netflix bbcMennyire lehet még izgalmas egy Dracula sorozat? Azért a Sherlock rajongók biztos adnak neki esélyt, hiszen a kreátorai: Steven Moffat és Mark Gatiss.

Bárki, aki olvasta Bram Stoker eredetijét, annak lehetnek elképzelései mi fog történni a mostani sorozatban, de korábbi munkáikhoz hasonlóan Moffat és Gatiss biztos belevisz majd némi csavart a kicsit pókhálós történetbe. A párosról érdemes tudni, hogy saját bevallásuk szerint gyermekkori álmaikat próbálják valóra váltani: a Doctor Who-t és a Sherlock Holmes történeteket már kipipálhatták, most következett a legendás Dracula.

dracula 2crA címszerepben Claes Bang-et láthatjuk, mellette ott lesz még John Heffernan, Dolly Wells, Joanna Scanlan, Morfydd Clark és Lujza Richter. Mark Gatiss is felbukkan majd jó szokásához híven (két különböző szerep a Doctor Who-ban, Mycroft Holmes karaktere a Sherlockban), valamint Clive Russel, a Trónok harca Fekete Hala is szerepel a történetben.

A Draculának egyelőre nincs hivatalos premier dátuma. Bárhogy is lesz, valószínűleg még decemberben nézhető lesz a BBC-n, majd nem sokkal utána a Netflixen is. Addig pedig kellemes borzongást nyújt ez a kis belepillantás is:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (304.)
Következő cikk Remek fotókkal és videókkal ünnepeljük a 45 éves Joaquin Phoenixet