Lady Gaga legközelebb Ridley Scott filmjében fog feltűnni


lady gaga patrizia reggiani martinelliLady Gaga hamarosan ismét egy komoly szerepben fog feltűnni a filmvásznon, ráadásul egy megtörtént eseményen alapuló moziban, amit Ridley Scott fog rendezni. A Deadline értesülései szerint Patrizia Reggianit fogja játszani az énekesnő, annak a Maurizio Guccinak a feleségét, aki a Gucci birodalom alapítójának az unokája.

Patrizia Reggiani életét sok baj sújtotta, ami végtelenül boldogtalanná tette. A férje elhagyta egy fiatalabb nőért, agytumort diagnosztizáltak nála, majd később fizetett egy bérgyilkosnak, hogy ölje meg a férjét, miközben az munkába ment. A filmnek egyelőre nincs címe, ami biztos, hogy középpontjában a Reggiani-per fog állni és Maurizio meggyilkolása 1995-ben. Az ügy folyamán a média a “Fekete Özvegy” nevet ragasztotta Reggiani-ra, akit 18 év börtönre ítélték. Büntetése letelte után 2016-ban engedték ki.lady gaga and ridley scottA projekt Lady Gaga első filmje lesz a Bradley Cooperrel közösen készített Csillag születik után. Ally szerepéért legjobb női főszereplői Oscarra jelölték, amit végül Olivia Colman vitt haza A kedvencért. Ám Lady Gaga nem ment haza üres kézzel, hiszen elnyerte a Shallow-val a legjobb betétdal Oscarját.

lady gaga

Hogy a Reggiani-film forgatását mikor kezdik, az még kérdéses, hiszen Ridley Scott jelenleg még a Raised by Wolves sorozaton és a The Last Duel filmen ügyködik, utóbbiban Adam Driver, Matt Damon, Ben Affleck (újra forgatókönyvet írtak közösen) és Jodie Comer fog szerepelni. Utána jöhet még egy cím nélküli Alien-film, no meg a Gladiátor folytatása is. Lady Gaga valószínűleg csak ezek után kezdheti el a hírhedt özvegy történetét.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Addams Family – A galád család - kritika
Következő cikk Fülledt utcák (The Deuce) 2-3.évad - kritika