Nem vicc! James Dean visszatér a filmvászonra


Visszahozzák James Deant CGI segítségével egy vadonatúj filmbe, a Finding Jack-be, amely a vietnámi háború idején fog játszódni.

jaames deanAz amerikai színész legismertebb filmjei a Haragban a világgal, az Édentől keletre és az Óriás. A maga módján hihetetlen, hogy az alig 24 éves korában, 1955-ben elhunyt James Dean mekkora hírnévre tett szert és még mekkora  karriere lehetett volna, ha nem történik meg az a tragikus autóbaleset. A mai napig referenciaként használjuk a nevét és egyike a nagy hollywoodi idoloknak. A Magic City Films-nek sikerült megszerezni Dean családjának engedélyét, hogy ismét életre kelthessék.

A Finding Jack Gareth Crocker regényén alapszik. A történet a vietnámi háború végén elhagyott tízezernél is több rendőrkutya igaz történetéből merített ihletet. Egy ízig-vérig érzelmes utazás, egy nehéz körülmények között születő erős barátságról, amit átitat a szeretet. Mark Roesler, a Dean család menedzsere azt mondta:

“Nagyon megtisztelve érezzük magunkat, hogy a családja támogat minket és minden óvintézkedést meg fogunk tenni, hogy ne sértsük meg az egyik leglenyűgözőbb filmsztár emlékét” – nyilatkozott Anton Ernst producer. “A család úgy tekinti, hogy ez lesz a negyedik filmje, a film, amit sosem volt esélye megcsinálni. Nem hagyjuk cserben a rajongóit.”

james dean“A sebesen fejlődő technológiával, úgy látjuk egy teljesen új horizont nyílik meg ikonikus ügyfeleink számára. Teljesen új lehetőség azoknak, akik már nem lehetnek többé velünk.”

A Gemini Man visszafiatalított Will Smith-e és Az írben látható ismét ifjú Robert De Niro új tendenciát mutat. Ti mit gondoltok a témáról? Jó lesz, ha elterjed ez a tendencia? Vagy csak egy olyan technikai bravúrrá válik, ami semmissé kezdi tenni a színészi teljesítményt? Lenyűgöző vagy zavarbaejtő?

És elkészültekor vajon interjúk is lesznek vele?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Stranger Things 3. évadának bakijai magyar felirattal
Következő cikk A Titanic 2 még működne is, de a Jóbarátok így ne térjenek vissza