Nem láttunk egy képkockát se, de jöhet a Gyűrűk Ura sorozat 2. évada


gyuruk uraAz Amazon zöld utat adott a Gyűrűk Ura sorozat második évadának.

A projekt első évadának előkészületei sínen vannak. A forgatás ismét a gyönyörű Új-Zélandon zajlik. Habár a Variety forrásai szerint még nem teljes a szereplőgárda, azért számos színészt azért már bejelentettek, köztük Markella Kavenagh, Will Poulter (Az útvesztő) és Joseph Mawle.

A Gyűrűk Ura sorozatot JD Payne és Patrick McKay kettőse írja. A Trónok harcás Bryan Cogman tanácsadó producerként fog részt venni, J. A. Bayona több rész rendezőjeként tevékenykedik. Az Amazon két évados kötelezettséget íratott alá a sorozat készítőivel az első bejelentés idején. Ám a 2. évad nem volt egészen biztos, amíg az Amazon fejesei úgy nem látták, hogy jól halad az első évad. A büdzsére nem lehetett panaszuk. Most úgy tűnik minden a tervek és az elképzelések szerint halad, így semmi nem áll a következő szezon útjában.

A széria az Amazon Studios égisze alatt készül, kiegészülve a Tolkien Estate and Trust (Tolkien Alapítvány), a HarperCollins, a New Line Cinema és a Warnew Bros. Entertainment közreműködésével.

Keveset lehet tudni a cselekményről azon kívül, hogy a Másodkorban, Númenor korában játszódik, jóval a már jól ismert kalandok előtt. Akkor, amikor a hatalom gyűrűk, köztük az Egy Gyűrű elkészült, és a nagy csata lezajlott Sauron és a jók seregei között. A széria hivatalos Twitter oldala sem árult el sokat. Az itt megjelent szöveg és kép szerint, amin Középfölde térképe volt látható: “Egy gyűrű mind felett, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen, Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején.”  Utána pedig ez volt látható: “Légy üdvözölve a Másodkorban”.

Aki jobban belemélyedne…

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Bill Murray újra együtt dolgozik a Farelly testvérekkel
Következő cikk A WC közkedvelt helyszín a filmekben, képes tárlatvezetés (Ponyvaregény, Trainspotting...)