Bill Murray újra együtt dolgozik a Farelly testvérekkel


Bill Murray ismét együtt fog dolgozni a Tökös tekés (Kingpin) és a Dumb és Dumber kettyó rendezőivel, Peter és Bobby Farrelly-vel a The Now című vígjáték sorozatban. A széria azért is érdekes, mert az új “rövidfilmes” streaming szolgáltatóra, a Quibi-re fog érkezni.

billmA sorozatot a Zöld könyvet is jegyző Peter Farrelly írja, Steve Leff (The Ranch) és Pete Jones (Elhajlási engedély) mellett. Főszerepben Dave Franco-t (The Disaster Artist – A katasztrófaművész) láthatjuk, mint Ed Poole, egy férfi, aki élete legnagyobb döntését akkor hozza meg, amikor éppen az öngyilkosságát fontolgatja. Ám a halál helyett inkább úgy dönt, az élete akkor lesz a legértékesebb, ha elfelejti a múltat, elszúrja a jövőjét és csak a jelenben kezd élni.

És hogy miért érdekes a Quibi? Ha nem lenne elég a mai rohanó világban az, ahogyan sorozatokat fogyasztunk, a streaming szolgáltatók ezt, mint a Netflix is ezt többféleképpen támogatják (lásd a stáblista átlépése), akkor itt van a Quibi. A jövő áprilisban debütáló szolgáltató ugyanis azt a célt tűzte ki maga elé, hogy csupán 10 perces epizódokból álló sorozatokat készítenek, amit a nézők kizárólag a telefonjukon nézhetnek majd. Pörgős, izgalmas tartalmakra lesz szükségük az fix. Kicsit olyat kell elképzelni, mint a Love, Death & Robots .

Addig pedig, aki Bill Murray elvonási tünetekkel rendelkezne, ráadásul zombifilmen szeretne izgulni, nézze meg a Holtak nem halnak meg-et vagy a Zombieland: A második lövést.

A Tökös tekésben emlékezeteseket gurított:)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (307.)
Következő cikk Nem láttunk egy képkockát se, de jöhet a Gyűrűk Ura sorozat 2. évada