Matthew McConaughey környezetbarát víkendházban viszkit szürcsöl


Az 50 éves Oscar-díjas színész, akit kiváló szerepválasztásai és az általa kiadott ezernyi hang miatt szeretünk, boldogan pózolt egy környezetbarát víkendház mellett Ausztráliában. Élhető otthont reklámoz a rendszeren kívül, és közben viszkit szürcsöl.

matthew mcconaughey celebrates launch of eco friendly cabin in sydney 01A fenntarthatóság egyre fontosabb a mai világban. Ez az irányzat az építészetben is nagyon divatos és előremutató. A megújuló energia használata, jelen esetben a napenergiáé, bár nem egy olcsó technika, de a szél és geotermikus hő mellett a lehető legjobb a Föld számára. Emellett állt ki Matthew McCounaughey is. A The Reserve by Wild Turkey x Unyoked nevű épületet McConaughey és az ausztrál ikerpár, Chris és Cam Grant tervezte. Az ikrek az Unyoked nevű apró házakra specializálódott startup alapítói. A kabint Central Coastba fogják szállítani, ahol bárki kibérelheti és kipróbálhatja milyen a világtól elszakadva, függetlenül élni.

matthew mcconaughey celebrates launch of eco friendly cabin in sydney 03Matthew McConaughey részéről ez egy szép állásfoglalás és a hírnevének jó kihasználása. Az alábbi nyilatkozatot tette az épület kapcsán:
“Mindig is csodáltam Ausztrália természeti szépségeit. Most azt remélem, hogy a The Reserve by Wild Turkey x Unyoked kabin inspirálni fogja az ausztrálokat, hogy újra kapcsolatot létesítsenek a természettel. Ellenanyagként szolgál majd a zajos hétköznapokban. Büszke vagyok rá, hogy a kabin az Australian Wild Turkey ‘With Thanks’ kezdeményezés részeseként támogathatja azokat az embereket és szervezeteket, akik Ausztrália vadvilágának és vadonjának megőrzése érdekében demonstrálnak.”

matthew mcconaughey celebrates launch of eco friendly cabin in sydney 04matthew mcconaughey celebrates launch of eco friendly cabin in sydney 02matthew mcconaughey celebrates launch of eco friendly cabin in sydney 05Forrás: justjured.com

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Magnum 1-8. évad - kritika
Következő cikk De Niro és Al Pacino újra szemtől szemben, remek fotók és beszélgetés