Matthew McConaughey környezetbarát víkendházban viszkit szürcsöl


Az 50 éves Oscar-díjas színész, akit kiváló szerepválasztásai és az általa kiadott ezernyi hang miatt szeretünk, boldogan pózolt egy környezetbarát víkendház mellett Ausztráliában. Élhető otthont reklámoz a rendszeren kívül, és közben viszkit szürcsöl.

A fenntarthatóság egyre fontosabb a mai világban. Ez az irányzat az építészetben is nagyon divatos és előremutató. A megújuló energia használata, jelen esetben a napenergiáé, bár nem egy olcsó technika, de a szél és geotermikus hő mellett a lehető legjobb a Föld számára. Emellett állt ki Matthew McCounaughey is. A The Reserve by Wild Turkey x Unyoked nevű épületet McConaughey és az ausztrál ikerpár, Chris és Cam Grant tervezte. Az ikrek az Unyoked nevű apró házakra specializálódott startup alapítói. A kabint Central Coastba fogják szállítani, ahol bárki kibérelheti és kipróbálhatja milyen a világtól elszakadva, függetlenül élni.

Matthew McConaughey részéről ez egy szép állásfoglalás és a hírnevének jó kihasználása. Az alábbi nyilatkozatot tette az épület kapcsán:
“Mindig is csodáltam Ausztrália természeti szépségeit. Most azt remélem, hogy a The Reserve by Wild Turkey x Unyoked kabin inspirálni fogja az ausztrálokat, hogy újra kapcsolatot létesítsenek a természettel. Ellenanyagként szolgál majd a zajos hétköznapokban. Büszke vagyok rá, hogy a kabin az Australian Wild Turkey ‘With Thanks’ kezdeményezés részeseként támogathatja azokat az embereket és szervezeteket, akik Ausztrália vadvilágának és vadonjának megőrzése érdekében demonstrálnak.”

Forrás: justjured.com

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Magnum 1-8. évad - kritika
Következő cikk De Niro és Al Pacino újra szemtől szemben, remek fotók és beszélgetés