Quentin Tarantino imádott tékázni, itt a Volt egyszer egy téka hiányzó jelenete


qtAz nem jópofa blöff volt, hogy a Volt egyszer egy téka kapcsán próbáltunk eljutni Tarantinóhoz. Itt Jimmy Fallonnak mesélt arról, milyen remek dolog volt tékázni, a pultból filmeket ajánlani. 1 perctől indul a nosztalgia, és libabőr, hogy az emberi oldaláról, a személyre szabott filmajánlásról ugyanazokat mondja, mint magyar Odeonos kollégái. Mi lesz, ha megnézi végre az ajándékba kapott DVD-t.:)

Azért egy jelenet erejéig csak szerepeltettük az általa is tisztelt Miklauzic Bence filmrendező kollégájával.tarantino 4Utóélet: 2019. július  31. amikor kézbesítve lett a DVD.
Elsőre ez csak egy homályos fotó Tarantino bácsiról, de ha azt az infót is társítjuk mellé, hogy ez tegnap Londonban készült a Volt egyszer egy Hollywood premierjén, ahol vérprofi autogramvadász cimborám, Uborka a kezébe adta a Volt egyszer egy téka DVD-t az egykori kollégának, akkor ez már azért kicsit javít az összképen. A Mester egyébként illedelmesen megköszönte, és megígérte, hogy megnézi (ezt ma a másodszori találkozónál a szálloda előtt újfent megerősítette). Ha nem teszi, akkor is jó poén, hogy a küldemény célba ért.”qt dedikal

A film facebook oldala:
https://www.facebook.com/voltegyszeregyteka/

Amúgy fent már egyben és nézheted:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Will Smith elrappelte karrierjét és Bad Boys atlétás jelenetéről sztorizott
Következő cikk Lánykéréskor tutira mész, ha belerajzoltatod magatokat a Csipkerózsikába