Velence nélkül elúszik a Mission: Impossible 7?


A Mission: Impossible 7-nek komolyabb koronavírus problémái vannak, mint a többi elhalasztott filmnek, főleg a speciális forgatási helyszín miatt.

mission impossibleA Mission: Impossible 7 forgatása nem csak a koronavírus miatt általánosan leállított filmek problémájával küzd, amivel ezekben a nehéz időkben szinte mindenki. Hanem azzal is szembe kell nézniük az alkotóknak, hogy                                           legújabb kalandja nagyrészt Olaszországban, egyéb tartományok mellett legfőképpen Velencében fog játszódni. Ezek a területek a karantén miatt jelenleg elérhetetlenek. Ám az olasz tájak, különösen Velence annyira jellegzetesek, hogy nem oldhatóak meg máshol a felvételek, mint a helyszínen. Az exotikus városok mindig is hozzá tartoztak a Mission: Impossible filmekhez, ráadásul “a víz városa” tökéletes hely némi akcióra és üldözésre. Így nem meglepő, hogy a forgatókönyvíró szimpatikusnak találta Velencét a cselekmény helyszíneként.

A Mission: Impossible előző része, a 2018-as Utóhatás, 791 millió dollárt ért el világszerte. Ezzel együtt a sorozat sztárjának, Tom Cruise-nak is új életet lehelt az akcióhősi karrierjébe. Ezek után nem meglepő, hogy a franchise-t meghosszabbítják még egy résszel. Ethan Hunt szerepében visszatér Tom Cruise és a rendezői székben ismét Christopher McQuarrie fog ülni. Sajnálatos módon a sokak által várt film előkészítését sok más produkcióhoz hasonlóan eltolták. Így a járvány kitörése ezt is nagyban befolyásolja. Hollywood is válság elé nézhet az elkövetkezendő években.

Bizony a helyszín mindig hozzátesz:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Most már őszintén megmondták, hogy a Skywalker kora gyenge
Következő cikk Jövőre végre forgatják a Mad Max 5-öt és az ifjú Furiosával?