Ryan Reynolds segítsége is kellett, de megkerült a plüssmackó


maciAz ellopott plüssmackó esete a hét legszívbemarkolóbb története lett, ráadásul egy hollywoodi szereplő, Ryan Reynolds 5000 dolláros felajánlásával még nagyobbat szólt. Végül nem is maradhatott el a happy end sem.

A vancouver-i Mara Soriano költözés közben éppen a dobozokat pakolta az utcán, mikor hívást kapott, hogy egyik barátja balesetet szenvedett. Mara csapot-papot otthagyva elrohant segíteni. Aztán kiderült, hogy az illetőnek szerencsére nem voltak komoly sérülései, viszont így is megtörtént a tragédia. Mara ottfelejtett táskáját addigra ellopták, ami sok-sok értékes dolgot tartalmazott, köztük egy felbecsülhetetlen értékűt: egy hangrögzítős plüssmackót, amelyik Mara elhunyt édesanyjának hangját is őrizte. Ezt követően óriási keresés indult a medve megtalálásáért a valóságban és a neten keresztül egyaránt. Ebbe a kutatásba kapcsolódott be Ryan Reynolds is.

marabearMara édesanyja kilencévnyi harc után hunyt el rákban. A kis mackó segítségével viszont a lánya kicsit közelebb érezhette magához, hiszen anyukája azt mondta rá a felvételre, hogy nagyon szereti és mindig vele lesz. Teljességgel érthető, hogy Mara így azt írta ki, nem érdekli a táskájában lévő elektronikai kütyük sorsa, csak a mackót szeretné visszakapni.

marasbear

mararyanRyan Reynolds nem csak jó arc, hanem a szíve is nagy, megsajnálta a kanadai lányt és a következő ígéretet tette: “Bárki, aki visszajuttatja a medvét Marának, kap 5000 dollárt. Kérdés nélkül.” Három nappal később jött a jó hír, hogy a plüss hazatalált gazdájához. A vancouveriek megnyugodhatnak, már nem kell belelesni minden kukába az utcán járva-kelve. Mara Soriano pedig most remélhetőleg sok felvételt készít a mackó hangjáról, biztos, ami biztos. Végül egyébként két férfi vitte vissza, elvileg egyik sem a tolvaj (:), arról sem szól a fáma, hogy végül megkapták-e cserébe Reynolds csekkét, de lehet, hogy lesz még egy twitternyi folytatása. Azt pedig csak reméljük, hogy film nem készül belőle.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Nico Walker: Kopasz - könyvkritika
Következő cikk Amikor egész Hollywood telefonál, hívás filmtől filmig