A Top 10 legtöbbet kereső színész, Dwayne Johnson ismét az élen


top 10Minden évben eljön az a pillanat, amikor a Forbes leközli az elmúlt egy év legjobban kereső színészeit és színésznőit. Lássuk is idén kik kerültek be a férfiak Top 10-es mezőnyébe a 2019 júniusa és 2020 júniusa közötti időszakot tekintve.

10. Jackie Chan

Keresete: 40 millió dollár

Jackie Chan úgy tűnik sosem fárad el, hiszen tavaly is öt filmet készített, valamint az üzleti életben is tevékenykedik.

top10.10

9. Adam Sandler

Keresete: 41 millió dollár

Adam Sandler újabb szerződést írt alá a Netflix-vel, ami négy további film elkészítéséről szól. Legutóbbi filmje a Gyagyás gyilkosság szépen ment a streaming szolgáltató oldalán, így nem meglepő ez a fejlemény.

top10.9

8. Will Smith

Keresete: 44,5 millió dollár

Will Smith egyike a jelenkori leghíresebb színészeknek, emellett a közösségi médiás tevékenységéből is csurran cseppen valamennyi.

top10.8

7. Lin-Manuel Miranda

Keresete: 45,5 millió dollár

A Disney megvásárolta Lin-Manuel Miranda 2015-ös év Broadway-sikerének, a Hamilton című musicalnek a jogait 75 millió dollárért (éppen ezért lehet a Disney+-on megnézni az előadás felvételét az eredeti színészgárdával). Valamint várhatóan nemsokára megkapja a díjazását a szintén az ő egyik musicaléből készült filmért, az In The Heights-ért. (Erről annyit érdemes tudni, hogy Miranda New York Washington Heights nevű kerületében él és annyira szeret ott lakni, hogy írt róla egy musicalt.)

top10.7

6. Akshay Kumar

Keresete: 48,5 millió dollár

Akshay Kumar mostanában egy Amazon Prime-os sorozaton, a The End-en dolgozik. Valamint Jackie Chanhez hasonlóan ő is tevékenykedik az üzleti életben.

top10.6.

5. Vin Diesel

Keresete: 54 millió dollár

Vin Diesel egy tonnányi pénzt talicskázhat haza a Halálos iramban szériáért. Ehhez kapcsolódik produceri tevékenysége a netflixes Halálos iramban – Kémfutam című animációs sorozatban is. Plusz év elején szerepelt a Bloodshotban.

top10.5

4. Ben Affleck

Keresete: 55 millió dollár

Ben Affleck szerepelt több filmben is, köztük Az utolsó akarat című Netflix produkcióban. Emellett színészként és producerként is részt vesz a Zack Snyder-féle Justice League újra próbálkozásában. (Ismertebb nevén Snyder’s Cut.)

top10.4

3. Mark Wahlberg

Keresete: 58 millió dollár

Mark Wahlberg legutóbbi filmje, a Spenser az igazság nyomában, ami szintén a Netflixen jelent meg elég nagy sikert ért el a nézők körében.

top10.3

2. Ryan Reynolds

Keresete: 71,5 millió dollár

Ryan Reynolds sokat keresett két filmjével is. Ezek egyike a Six Underground – Hatan az alvilágból, a másik a Red Notice, amit a listánk első helyezett férfi színészével együtt készített.

top10.2

1. Dwayne “The Rock” Johnson

Keresete: 87,5 millió dollár

A Szikla kezd már hozzászokni az első helyezéshez a legjobban kereső színészek listáján. Idén a Red Notice-ban nyújtott produceri és színészi alakításával érdemelte ki a pozíciót. No meg persze a közösségi médiás tevékenységével és az Under Armour sportmárkával való együttműködésével.

top10.1

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Így lett a Roger nyúl a pácban egy tényfeltáró doku
Következő cikk Ülj be Steven Spielberg székébe és rendezd Tarantinót!