Emberek! Rick Moranis, Rick Moranis! Kösz Ryan Reynolds!


rick moranisTök mindegy, hogy ez egy reklám, itt az a lényeg, hogy Rick Moranis előkerült önkéntes száműzetéséből, valószínű, hogy Ryan Reynolds “rajongása is kellett”.
Gyerekkorunk rengeteg imádott mozijában szerepelt (Űrgolyhók, Rémségek kicsiny boltja, Drágám, a kölykök összementek+folytatás, a Szellemirtók 1-2.), aztán a felesége halála után teljesen visszavonult a filmezéstől, csak szinkronszerepeket vállalt.
A rajongók reménykednek, hogy visszatér, és a Drágám, a kölykök rebootjában azért nagyobb az esély. Itt viszont pár másodperces álldogálásának is nagyon örülünk, mert még mindig ugyanolyan szeretnivaló.

Ryan kapcsán biztos nem ezt gondolta:

Űrgolyhók – Csupa balf*sz van körülöttem

"- A neve Uram, Balf*sz, Balf*sz őrnagy…- Hány Balf*sz van még az űrhajómon?"Boldog születésnapot a ma 65 éves Rick Moranis-nak, aki a 80-as évek legfoglalkoztatottabb karakterszínésze volt. Szellemirtók, Rémségek kicsiny boltja, Drágám, a kölykök összementek, Vásott szülők na és persze az Űrgolyhók. A kanadai komikus felesége halála után visszavonult az élőszereplős moziktól, főleg animációs filmekhez kölcsönzi hangját, és zenészként aktív (2006-ban Grammy-díjra is jelölték)#űrgolyhók

Közzétette: A hetedik sor közepe – 2018. április 18., szerda


Érdekelhet:

Drágám, a kölykök összementek reboot jöhet Josh Gaddel

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Dűne előzetesét látva, már az is várja, aki eddig nem
Következő cikk Woody Allen 49. rendezésének, a Rifkin fesztiváljának előzetese