Liam Neeson nem minden filmes gyilkosságára emlékszik jól


Liam Neesont nehéz nem kedvelni. Eljátszotta már Zeuszt, kiképezte Batmant és Obi-Want, harcolt farkasokkal és ha valakinek nem rabolnánk el a lányát, az biztosan ő. Akciószerepei mellett sokan szerettük a megtört szívű Danielként az Igazából szerelemben vagy drámai alakításait (Schindler listája, Némaság). Sokrétű fickó, az biztos.
Az ír színész most Jimmy Kimmelnél vendégeskedett (legalábbis virtuálisan), és szóba került többek között az, hogy 69 évesen még mindig végrehajt kaszkadőrmutatványokat (a legfélelmetesebb élménye a Batman: Kezdődik forgatásán volt), beszéltek az új filmjéről a Jeges pokolról és a mazochizmusáról, hogy már a sokadik filmje játszódik jeges vidéken.
A házigazda persze rákérdezett arra is, hogy beugrik-e az új Kenobi sorozatba Ewan McGregor mellé? A válasz egy egyértelmű “nem” volt (A Disney híres arról, hogy busásan megfizeti a színészei titoktartását, szóval erre se vegyünk mérget).
Végül pedig egy gyilkos kvíz következett, amiben Liam Neesonnak el kellett döntenie milyen módokon ölt meg eddig más szereplőket filmes karrierje során, hiszen hiába mondta már többször, hogy felhagy az akciófilmekkel, valahogy mindig becsúszik egy újabb (például hamarosan a Retribution Antal Nimród rendezésében).

Ezt a filmjét promózták:

Jeges pokol – kritika

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Ryan Reynolds koktélja a gyereknevelésben megfáradt apáknak
Következő cikk Emilio és Stanley – kritika