Tom Hiddleston hangját jó hallgatni, fontosabb szerepeiről mesél


tom hiddleston 1Tom Hiddlestont a nagy többség a Marvel Univerzumból ismerik, mint a csínytevés istene, Loki. A hatalmas rajongótáborral rendelkező antagonista sikeréhez nagyban hozzájárult, hogy történetesen egy borzasztóan kedves és udvarias angol úriember játssza. (Anno nem is értettem a Loki őrületet, amíg meg nem hallgattam egy interjút a színésszel magával.)  A sorozat kapcsán ismét előkerült a kedvenc karaktere, így elsőként szép sorjában végigvette a Marvel filmeket (a Thor 2. részének kivételével).
A képregényeken túllépve eljutottunk aztán a Jim Jarmush által rendezett Halhatatlan szeretőkig, ahol Tilda Swintonnal két vámpír kapcsolatán keresztül meséltek a hosszútávú kapcsolatokról. A természetfölötti vonalon maradva szó esett a lélegzetelállító látványvilágú Bíborhegyről Mia Wasikowskával. Az Archipedago családi drámája és a kronologikus felvételi módja után a karrierelemzés az Örvény című kapcsolati drámával zárul.
Tom Hiddleston nem tagadhatja le a színházbeli Shakespeare múltját, hiszen minden film említésekor hamar áttért a karakterek és motivációik boncolgatására, ami jól mutatja, milyen mély a színészi hozzáállása a munkájához. Nem szaporítva tovább a szót, meséljen ő csak ő!

Ez is érdekelhet:

Tom Hiddleston és az akcentusok

Tom Hiddleston 30 másodpercben összefoglalja Loki múltját

Amikor Tom Hiddleston Thor szerepére jelentkezett

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Jóbarátok elénekelték a főcímdalt, aztán majdnem a kórházban kötöttek ki
Következő cikk Nicolas Cage és az eltűnt malac meséje, itt a Pig trailere